RATLLA A RATLLA

Ratlla a Ratlla és una recopilació de diferents treballs realitzats durant un període molt concret, on comence a considerar-me dibuixant, tot això, sense oblidar la professió de dissenyador gràfic.

Totes les obres estan fetes amb utensilis molt comuns, com són el bolígraf i el retolador on, a més a més, em prenc la llibertat d'incloure junt amb ells, els materials tan diversos com el xocolate en tauleta, la cera Manley o les pintures “pastel”, com a tocs molt puntuals a l’hora d'ombrejar les figures.

El nom Ratlla a Ratlla, com podeu vorer, ve de la utilització de ratlles, unes sobre altres per tal de donar textura i tonalitat als dibuixos.

En el que es refereix a la temàtica, ha sigut un poc variada d'ençà que va començar el Ratlla a Ratlla. Des d’un joc, que va ser com va començar, passant per representar aspectes quotidians a arribar a expressar de manera crítica problemes i qüestions de la societat.

METAMORFOSI
METAMORFOSI

Eixirem d'aquesta pandèmia després de lluitar pràcticament descalços, ja que ningú sabia com afrontar aquest problema i s'ha anat com s'ha pogut. Eixirem? Sí. Esclafarem a la COVID-19? Sí. Clar que sí, però, no serà debades, ens deixarem molt per darrere, no tot serà alegria, sobretot per aquelles persones que ens han deixat i també per moltes altres raons que encara no som conscients. Aquesta podria ser la meua reflexió final de tot açò, si de veres és el final. Mida 100x70 cm.

press to zoom
DETALL POSIDÓ
DETALL POSIDÓ
press to zoom