RATLLA A RATLLA

Ratlla a Ratlla és una recopilació de diferents treballs realitzats durant un període molt concret, on comence a considerar-me dibuixant, tot això, sense oblidar la professió de dissenyador gràfic.

Totes les obres estan fetes amb utensilis molt comuns, com són el bolígraf i el retolador on, a més a més, em prenc la llibertat d'incloure junt amb ells, els materials tan diversos com el xocolate en tauleta, la cera Manley o les pintures “pastel”, com a tocs molt puntuals a l’hora d'ombrejar les figures.

El nom Ratlla a Ratlla, com podeu vorer, ve de la utilització de ratlles, unes sobre altres per tal de donar textura i tonalitat als dibuixos.

En el que es refereix a la temàtica, ha sigut un poc variada d'ençà que va començar el Ratlla a Ratlla. Des d’un joc, que va ser com va començar, passant per representar aspectes quotidians a arribar a expressar de manera crítica problemes i qüestions de la societat.

METAMORFOSI

Eixirem d'aquesta pandèmia després de lluitar pràcticament descalços, ja que ningú sabia com afrontar aquest problema i s'ha anat com s'ha pogut. Eixirem? Sí. Esclafarem a la COVID-19? Sí. Clar que sí, però, no serà debades, ens deixarem molt per darrere, no tot serà alegria, sobretot per aquelles persones que ens han deixat i també per moltes altres raons que encara no som conscients. Aquesta podria ser la meua reflexió final de tot açò, si de veres és el final. Mida 100x70 cm.